Gemeente Lisse

Bouwen aan Brieven Professional en Tweetpro

Bouwen aan Brieven

De gemeente Lisse is één van de vier pilot gemeentes die mee heeft gewerkt in de verdere ontwikkeling van de Bouwen aan Brieven aanpak, zowel op het gebied van de ontwikkeling rondom het technisch platform alswel de projectmatige aanpak. De gemeente Lisse is online geweest van 26 april t/m 27 mei 2010 met standaardbrieven van diverse onderdelen van de gemeentewinkel.

Bouwen aan Brieven Lisse in de media

Hieronder tref je een kleine selectie van digitale media waarin Bouwen aan Brieven Lisse is verschenen.

Clustermanager online dienstverlening Annelie Jonquière : “ Bouwen aan Brieven is een succes! Op 4 april 2011 beginnen we met ons tweede externe Bouwen aan Brieven project, met brieven die gericht zijn op ondernemers. Daarnaast starten we ook Bouwen aan Brieven intern, we gaan samen met de medewerkers P&O brieven verbeteren. Dit sluit heel mooi aan bij een cursus schrijven die de organisatie net heeft gevolgd. Als laatste zijn we samen bezig met Wikiwise om Twitter te integreren op onze website en hierop ook burgers te kunnen laten reageren die geen twitter account hebben”

Tweetpro

Lisse was de eerste gemeente die gebruik heeft gemaakt van onze web-applicatie Tweetpro. Tweetpro is de nieuwste eParticipatie applicatie voor overheidsorganisaties. De applicatie stelt burgers in staat om zowel met als zonder Twitter-account te participeren in een online dialoog met de overheid. Het dialoog is snel en modern door de integratie met Twitter en geheel open doordat burgers ook kunnen participeren zónder Twitter-account. Klik hier om de live demo van Tweetpro te bekijken!

Dit bericht is geplaatst in klant. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.